Talleres de Arteterapia

Talleres de arteterapia grupal de duración limitada en que se propone un tema, material o planteamiento previo con el que trabajar. Talleres para conocer el arteterapia, las posibilidades del encuentro con la creación libre de prejuicios que nos devuelve una mirada renovada para conocernos mejor, potenciar nuestra creatividad, aumentar el autoestima y conectar con el aquí y ahora.

 

Taller obert d’Artterapia dirigit a tothom que tingui interés en conéixer aquesta disciplina. Serà una sessió de grup heterogeni en que treballarem amb l’experimentació plàstica, el joc, la relació amb els altres, la relació amb nosaltres mateixos, la metáfora, el procès creatiu, etc.

Per què psicoteràpia i art? L’Artterapia ofereix els avantatges d’una psicoteràpia a través del procés creatiu, facilita l’expressió d’emocions i la resolució de conflictes emocionals o psicològics. L’art permet l’expressió simbòlica no verbal que pot ser molt útil quan la parla està impedida per motius físics o psicològics, quan el llenguatge verbal encara no està del tot desenvolupat com en els nens; però també per poder expressar coses difícils de dir, confuses o desconegudes per a la persona.

L’Artteràpia està adreçada a qualsevol persona amb necessitat d’autoconeixement, a persones que estan en una etapa difícil, un dol,… o que hagin passat per situacions traumàtiques, persones amb malaltia mental, depressió, ansietat, obsessió, trastorn de personalitat o alimentaris,… Molt recomanable també a familiars de persones dependents o amb malalties.

Dijous 11 d’abril de 19:30h a 21h.
Centre Terapèutic Xué de Sabadell (rambla 62)
Aportació de 5 € per persona (material plàstic inclòs)

Imprescindible inscripció prèvia al mail: info@centre-terapeutic-xue.com
Per a més informació pots escriure al mail: inesrojoarteterapia@gmail.com

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Nit de l'Art Sant Cugat

Dissabte 25 de maig de 2019

Escriptura expressiva

Aquí comparteixo la meva passió per l’escriptura expressiva. També hi trobareu informació sobre els tallers que organitzo.

Ate Arteterapia

Acompañamiento psicoterapéutico por el Arte

desdelsofa

espaiCreatiu

Arte que Sana

CREAR PARA SANAR

Arteterapia | Mario Robles

Consulta de Arteterapia arteterapia@mariorobles.es 616419014

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close